Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Δυσαρέσκεια για το δελτίο τύπου της παράταξης Γαβότση

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Πατσαλά που λάβαμε μέσω email:

Στο βαθμό που η συμμετοχή σε μία δημοτική παράταξη συνεπάγεται την de facto αποδοχή των συλλογικών πράξεων και θέσεων της, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι το εντελώς άστοχο δελτίο τύπου (σημ. μπορείτε να το δείτε εδώ) που εξέδωσε στις 28.04.2018 η διοικούσα παράταξη, Πολιτεία με Όραμα, με βρίσκει κάθετα αντίθετο και μάλιστα οφείλω να επισημάνω ότι επί της ουσίας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Θεωρώ αδιανόητο οι ίδιοι οι αυτοδιοικητικοί να υποβαθμίζουμε το ρόλο και τη θέση μας στην τοπική κοινωνία μιλώντας κατά τέτοιο απαξιωτικό τρόπο για συναδέλφους και πιστεύω ακράδαντα ότι τέτοιες αντιλήψεις δεν χαρακτηρίζουν ούτε τον επικεφαλής της παράταξης ούτε την πλειοψηφία των μελών της. Πολλώ δε μάλλον, όταν η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη θητεία του δημοτικού συμβουλίου υπάρχουν σύμβουλοι με έντονη παρουσία και συμμετοχή τόσο στις θέσεις της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.

Προσφάτως η Κυβέρνηση προχώρησε στην δημοσιοποίηση του σχεδίου νόμου για την Αυτοδιοίκηση με το Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, βασικό στοιχείο του οποίου αποτελεί η απλή αναλογική και οι παρεπόμενες συγκλίσεις που αυτή απαιτεί. Με δελτία τύπου όπως το περί ου ο λόγος, όχι μόνο δεν μπορούν να επιτευχθούν συγκλίσεις, αλλά αντιθέτως, βάζουμε νερό στο μύλο της απαξίωσης και της απομάκρυνσης των αιρετών από τη βάση της κοινωνίας.

Πατσαλάς Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου