Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Έφυγε ο Κώστας Θεοδωρίδης

Τον Κώστα Θεοδωρίδη τον γνώρισα το προηγούμενο χρόνο μέσω της κοινής μας αγάπης για την τοπική ενημέρωση μέσω των blog μας. Δεν κατάφερα να τον γνωρίσω καλά, αλλά θυμάμαι έναν άνθρωπο φιλικό, χαμογελαστό που σε έκανε να νιώθεις οικεία. Σίγουρα από εκεί που είναι τώρα θα συνεχίσει να μας βλέπει με το χαμόγελο στα χείλη του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Εκ μέρους του blog "Τα Νέα της Λητής" 
Σωτηρίου ΜάλαμαςΣυλλυπήθηκαν με επιστολή τους  η Πολιτεία με Όραμα:

Δύσκολη ημέρα η σημερινή. Τα λόγια δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Φίλε μας Κώστα, εμείς θα συνεχίσουμε να σε αγαπάμε. Θα συνεχίσουμε να έχουμε μέσα στην καρδιά μας το γεμάτο αγάπη πρόσωπό σου. Ξέρουμε ότι είναι βαρύ το συναίσθημα να χάνεις δικούς σου ανθρώπους, αλλά η καρδιά μας θα είναι μια λάμψη δίπλα σου. Ο θάνατος λένε είναι η αρχή του ταξιδιού, γι αυτό λοιπόν καλό σου ταξίδι φίλε μας.
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ

και το γραφείο τύπου της Αλληλεγγύης-Ανατροπής:

Λιτός και ανθρώπινος, αγαπητός και προσιτός σε όλο τον κόσμο, πράος, γλυκομίλητος και ταπεινός, με απαράμιλλο ήθος και έντονη κοινωνική παρουσία. Καλόκαρδος και φιλικός προς όλους, αγαπητός και καταδεχτικός στις παρέες, με έντονη κοινωνική προσφορά και χωρίς αισθήματα πολιτικής αντιπαλότητας, πάλευε να προσφέρει κάτι επιπλέον στον τόπο μας. 
Κώστα, εσύ που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγες σήμερα από την ζωή, να είσαι σίγουρος ότι η μνήμη σου θα μείνει χαραγμένη σε όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε.
Φίλε Κώστα σε αποχαιρετούμε με πόνο ψυχής και σου ευχόμαστε καλό παράδεισο.

Το γραφείο τύπου της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου