Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Ποδηλατοδρομία από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λητής

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λητής διοργανώνει ποδηλατοδρομία την Κυριακή 20 Μαΐου. Η έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα γίνει στις 11:30 το πρωί. Όσα παιδιά συμμετέχουν μπορούν να φέρουν κάποιο παιχνίδι ή βιβλίο τα οποία θα μαζευτούν και θα δοθούν στο σύλλογο "ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ"

To κάλεσμα από του Συλλόγου συγκεκριμένα αναφέρει:
Το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου, σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους για μια όμορφη βόλτα με τα ποδήλατα !!! Φέτος,όμως, θα κάνουμε και κάτι διαφορετικό....όποια παιδάκια θέλουν, μπορούν να φέρουν μαζί τους ενα παιχνίδι ή ένα βιβλίο (σε καλή κατάσταση) για να τα προσφέρουμε στο σύλλογο " ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ". Μαζί με την δική μας χαρά μπορούμε να προσφέρουμε χαρά και σε άλλα παιδάκια!!! Σας περιμένουμε !!!

Παρακάτω θα βρείτε την αφίσα του Συλλόγου γονέων κσι κηδεμόνων Λητής καθώς και τη διαδρομή:


Η μεγάλη διαδρομή (θα υπάρχει και πιο μικρή διαδρομή για τα μικρά παιδιά) είναι 2 χιλιόμετρα και περνάει μέσα από το χωριό. Θα ξεκινάει και θα καταλήγει στο Δημοτικό Σχολείο Λητής. 

Η μεγάλη διαδρομή της ποδηλατοδρομίας

Μπορείτε να βρείτε το event στο facebook εδώ: Τρέχω για Καλό Σκοπό!!! Ποδηλατοδρομία Συλλόγου Δημοτικού Λητης! καθώς και πληροφορίες για τον Σύλλογο ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ εδώ: https://www.facebook.com/SYNYPARXW/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου